Η Women Act πλέον και στη Θήβα-Στα Εγκαίνια η Υφυπουργός Εργασίας και η ιδρύτρια Μαίη Ζαννή-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

 Την Πέμπτη 16/12 πραγματοποιήθηκαν στην πόλη μας τα εγκαίνια του hub της women act 

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων κα Μαρία Συρεγγέλα, 

την οποια πλαισίωναν η πρόεδρος του δικτύου  της women act και ιδρύτρια κα Μαίη Ζαννή , η Γ.Γ Σύγχρονου πολιτισμού και συνιδρύτρια της women act κα Ελενη Δουνδουλακη , η δικηγορος θηβων και συντονίστρια του hub της Θηβας κα Δήμητρα Κουντουριωτη , η πρόεδρος του Δικ.συλλόγου Θηβων κα Σωσω Μαναρα , η Γραμματεας οικογενειακής πολιτικής της Ν.Δ κα Βικεντια Συροπούλου – Μπασιάκου  και η δημοτική σύμβουλος του δήμου Θηβαιων κα Ευαγγελια Τζουβελεκη

Τα εγκαίνια αυτά σηματοδοτούν την επέκταση του σπουδαίου έργου της women act και σε πόλεις της επαρχίας .

Στόχος να βλέπουμε ολοένα περισσότερες γυναίκες να συμμετέχουν ενεργά στα κοινά και να καταλαμβάνουν θέσεις ευθύνης

Η Women Act είναι μια μη κυβερνητική και, κυρίως, μη κομματική οργάνωση που διεκδικεί το δικαίωμα των γυναικών στις ίσες ευκαιρίες.

Σκοπός της οργάνωσης είναι η ενδυνάμωση των γυναικών έτσι ώστε να αναπτύξουν πλήρως τις κοινωνικές, πολιτισμικές, πολιτικές, οικονομικές και επιχειρηματικές δυνατότητές τους. Για το λόγο αυτό, υποστηρίζει γυναίκες από όλους τους επαγγελματικούς χώρους και όλα τα κοινωνικά στρώματα ανεξαρτήτως ηλικίας, να διεκδικήσουν θέσεις ευθύνης και ηγεσίας στη δημόσια σφαίρα και στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Η Women Act είναι η πρώτη και μοναδική οργάνωση στην Ελλάδα που ασχολείται αποκλειστικά με την ηγεσία στη δημόσια σφαίρα, υλοποιώντας μια συγκεκριμένη στρατηγική βασισμένη στο τρίπτυχο: εκπαίδευση – δικτύωση – ευαισθητοποίηση. Σταθερή επιδίωξη της Women Act αποτελεί η ισότιμη ανάδειξη των γυναικών ως ηγέτιδες στη δημόσια σφαίρα και στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Φωτογραφίες-Βίντεο

Παντελής Μπατσούλης

Σχετικά